U toku su obilasci potencijalnih klijenata na terenu

Nacionalni konkurs „Pokreni se za posao“ zvanično je zatvoren. Na konkurs je ove godine pristigla 2.303 prijava, a nakon ocenjivanja, u drugi, uži krug prošla su 392 potencijalna klijenta. Kolege su trenutno na terenu i obilaze potencijalne klijente u 80 opština u Srbiji. Nakon obilaska i ocenjivanja u drugom krugu, sledi konačna odluka o tome koji će klijenti biti podržani kroz program „Pokreni se za posao“ a potpisivanje ugovora će se održati juna meseca u Beogradu.

Dok čekate rezultate konkursa, video o podržanim klijentima kroz program „Pokreni se za posao“ u RTS-ovoj emisiji „Moj heroj“ možete pogledati ovde.

Program „Pokreni se za posao“ pomaže ljudima koji žele da pokrenu ili unaprede sopstveni biznis. Svi građani sa dobrom poslovnom idejom iz cele Srbije mogu da postanu korisnici ovog programa.

Putem programa „Pokreni se za posao“, koji sprovodi udruženje građana ENECA iz Niša, kompanija Philip Morris dodeljuje bespovratna sredstva do 200.000 dinara za kupovinu neophodne opreme za pokretanje malih i porodičnih preduzeća. Osim sredstava za kupovinu opreme, budućim preduzetnicima su  obezbeđene poslovne i stručne obuke, kao i stalna savetodavna pomoć od strane ekonomskih stručnjaka.

U poslednje četiri godine, u okviru programa je osnovano ili unapređeno 278 malih porodičnih preduzeća na teritoriji cele Srbije, čime je omogućeno zapošljavanje oko 1.000 ljudi.

Trenutno je u toku peti ciklus programa „Pokreni se za posao“ i juna meseca predstavićemo još 100 novih podržanih, perspektivnih preduzetnika iz cele Srbije!

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker