Tradicionalna godišnja dodela nagrada Udruženja poslovnih žena, ove godine pod nazivom "Cvet uspeha za ženu zmaja 2015," održana je deveti put za redom u pozorištu "Madlenianum." Ove godine, bilo je nominovano 30 preduzetnica iz cele zemlje, titulu "Žena zmaj" ponelo je 11 preduzetnica, dok je specijalnim priznanjima nagrađeno šest preduzetnica.

Specijalna priznanja uspešnim preduzetnicama dodeljuju se za doprinos razvoju ženskog preduzetništva u različitim segmentima poslovanja. Jako smo ponosni što je specijalno priznanje za inovativnost ove godine dodeljeno Sonji Dakić, uspešnoj preduzetnici ispred preduzeća „Daj Daj“ DOO iz Beograda koja je podržana i kroz program „Pokreni se za posao“ koji sprovodi ENECA, za inovativnu delatnost proizvodnje pelena od bambusovih vlakana.

Programi podrške preduzetnicama i nagrade za poslovna postignuća jako su važna kako bi se ojačala i promovisala pokretačka snaga ženskog preduzetništva. Kroz program „Pokreni se za posao“ koji sprovodi ENECA već 7 godina za redom, do sada je podržano oko 200 žena preduzetnica.


sonja

 

Fotografija preuzeta sa http://www.ekapija.com


2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker