Rekonstrukcija fudbalskog terena i dečjeg igrališta u Tekiji

U utorak, 03. novembra, obeležen je početak radova na projektu koji pomaže obnovu Tekije, mesta u istočnoj Srbiji koje je bilo najviše pogođeno prošlogodišnjim katastrofalnim poplavama. Projekat obnove u Tekiji realizuje organizacija ENECA uz finansijsku podršku kompanije Filip Moris.

Ovim donatorskim projektom ENECA i Filip Moris nastoje da pruže podšku oporavku i unapređenju kvaliteta života građana u Tekiji, zajednici koja je bila veoma teško pogođena poplavama, a u kojoj je zbog nedostatka sredstava za obnovu situacija trenutno još nepovoljnija nego što je to bio slučaj pre poplavnog talasa.

Radovi će obuhvatiti adaptaciju uništenog sportskog terena i njegovo osposobljavanje za dalje aktivnosti, što za cilj ima unapređenje kvaliteta života svih žitelja Tekije obzirom da ovaj prostor predstavlja centralno mesto okupljanja, razonode i zajedničkih aktivnosti u ovoj zajednici. Programom će biti obuhvaćena i adaptacija i proširenje dečijeg igrališta kako bi i najmlađi građani Tekije imali bezbrižno detinjstvo.

Otvaranju gradilišta prisustvovali su gradonačenik Kladova Dragan Budujkić i šef kancelarije za KLER Kladovo Slađan Bobić kao i Ivan Miletić i Jelena Preradović-Stevanović ispred kompanije Filip Moris i Milivoje Jovanović ispred ENECA-e. 


tekija1 tekija 3

tekija 2 tekija 4

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker