Sajam preduzetništva u Nišu


U okviru projekta „Šansa za novi početak“ koji realizuje Srpska Asocijacija Menadžera i agencija DNA Communications, a na lokalu podršku u implementaciji pruža ENECA, čiji je cilj razvoj preduzetništva i pokretanje samostalnog biznisa u Srbiji, organizovan je Sajam preduzetništva u Nišu.

Na sajmu koji se održao u Domu Vojske Srbije, predstavljeno je oko 200 preduzetničkih inicijativa/ideja za pokretanje posla, podeljenih u četiri oblasti: proizvodnja, usluge, trgovina i poljoprivreda. Svaki posetilac mogao je da dobije brošuru u kojima su inicijative izlistane, brošuru sa osnovnim informacijama neophodnim za pokretanje sopstvenog preduzetničkog posla ali i da se upozna sa organizacijama u Nišu i programima podrške preduzetništvu koje one sprovode.

Cilj projekta je razvoj preduzetničke svesti u javnosti, kao i podrška radnicima koji žele da pokrenu sopstveni biznis, sami, sa članovima svojih porodica, ili udruženi kroz pružanje ideja, informacija, predloga i preporuka.

Planirano je da cilj bude realizovan kroz održavanje preduzetničkih sajmova širom Srbije. Ideja je održavanje osam preduzetničih sajmova u osam regiona. Do kraja godine biće organizovani sajmovi u Kruševcu i Subotici, a naredne godine u još pet gradova u Srbiji.

sajam 1 sajam 2

sajam 4 sajam 3

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker