NVO ENECA je u septembru 2016. godine počela realizaciju projekta "Pokreni se za posao", finansiranog od strane Philip Mirris Operations a.d.. Projekat je namenjen licima sa zdravom poslovnom idejom za započinjanje ili razvijanje sopstvene delatnosti, sa ciljem da stimuliše pokretanja malih, odnosno unapredi već postojeće biznise kroz dodelu donacija i pružanja poslovnih i stručnih obuka, što će budućim preduzetnicima olakšati početak poslovanja i pružiti bolje šanse za uspeh.

U okviru ovog projekta, ENECA je započela nabavku opreme potrebne za započinjanje, odnosno razvijanje samostalnih ekonomskih aktivnosti izabranih klijenata kroz tender koji je upravo raspisanUslovi za konkurisanje

 

Ponuđač može biti:

  1. Svaka firma/preduzeće registrovano za proizvodnju i/ili promet navedenih artikala.
  2. Firma protiv koje nije pokrenut niti se vodi postupak pred privrednim sudom i koja nije pred stečajem.
  3. Firma kojoj nije blokiran račun –menicom ili bankarskom garancijom.

 

Ponuđač može da konkuriše:

Ili za navedenu količinu pojedinačnog artikla iz specifikacije u prilogu ili za sve artikle. U svakom slučaju, količine navedene za svaki artikl moraju biti ispoštovane. ENECA zadržava pravo da izabere najpovoljnije ponuđače po artiklu i zadržava pravo da promeni količinu u porudžbini.

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane firme i preduzeća da učestvuju u procesu nabavke opreme slanjem svoje ponude za definisanu opremu. 

Kako bi stekli pravo učešća na tenderu, potrebno je da nam uputite mail sa zahtevom za slanje kompletne tenderske dokumentacije na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  .

Ohrabrujemo sve firme da u slučaju bilo kakvih nejasnoća kontaktiraju osobu/e zadužene za organizovanje tendera na telefon 018/240-306 ili 018/528-228 kako bi dobili dodatna pojašnjenja.


Tender će biti otvoren za sve ponuđače do 06. novembra u 12 časova.

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker