Udruženje ENECA u okviru projekta “Jačanje kapaciteta za promociju inkluzivnog rasta kroz diverzifikaciju ruralne ekonomije, povećanje konkurentnosti i generisanje prihoda u ruralnim područjima” kao deo projekta „Pomoć za trgovinu – podrška jačanju proizvođačkih kapaciteta agro-industrijskog sektora u Republici Srbiji“ koji finansira Vlada Ruske Federacije, a implementira Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), raspisuje:

 

 

Konkurs “Južnjačka korpa ukusa”

 

 

Cilj projekta je da podrži izgradnju kapaciteta poljoprivrednih gazdinstava i diversifikaciju njihovih aktivnosti kroz prenos znanja i poboljšanje lokalne ponude proizvoda radi revitalizacije ruralnih područja i kvaliteta života u njima.

Konkursom će biti odabrano najmanje 15 poljoprivrednih gazdinstava, pre svega iz oblasti seoskog turizma i proizvodnje sa teritorije Nišavskog, Pčinjskog, Pirotskog, Topličkog i Jablaničkog okruga. Odabranim korisnicima biće pružena podrška za unapređenje poslovanja.

 

Da biste konkurisali obratite se na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306, kako bismo vam poslali konkursnu dokumentaciju.

 

Popunjene prijavne formulare treba poslati do 22. februara 2019. godine na el. adresu:

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

(U subject-u mejla navesti Prijavni formular – Ime i prezime podnosioca )

 

ili poštom / lično na adresu:

 

ENECA

Prijezdina 6/2

18000 Niš

Izvor ENECA 1 

Poslate prijave se ne vraćaju. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati udruženje ENECA na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306 ili mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker